Over ons | Privacy beleid | Contact & informatie
Home»Over Celis

Over Celis

Celis Putboringen Bvba is een familiebedrijf met reeds 25 jaar gespecialiseerde ervaring in het vak. Celis putboringen is één van de grotere en zeker ook één van de toonaangevende bedrijven in België die zich gespecialiseerd hebben in het boren van verticale boringen voor grondwaterwinningen en boringen voor warmtepompen. Dit hebben we te danken aan de heer Johny Celis. Hij startte in 1988 met het boren van waterputten voor locale boeren en bedrijven. Hij ontwierp zelf zijn eerste boormachine. De heer Johny Celis startte eveneens met het plaatsen van pompen en totaalprojecten. De aanvraag voor het uitvoeren van werken voor de industrie en de bouw volgde al snel.

In 1996 werd een stuk van het bedrijf Peeters over genomen. In 1999 werd Celis Watertech Bvba opgericht door Johny Celis en zijn kinderen.  In 2000 volgde een uitbreiding. Celis Watertech Bvba plaatste een nieuw bedrijfsgebouw. Celis Watertech bvba groeide tot een toonaangevend bedrijf en voerde zelfs internationale projecten uit in Italië, Nederland, Duitsland en Frankrijk. In 2012 werd Celis Watertech Bvba, Celis Watertech-Putboringen Bvba, waarbij de kinderen het levenswerk van Johny Celis verder zetten.

De bedrijfsvisie van Celis is altijd gericht om samen met de opdrachtgever tot de juiste oplossing te komen. Kwaliteit en veiligheid hebben wij hoog in het vaandel staan.