Over ons | Privacy beleid | Contact & informatie
Home»Waterpompen»Dompelpompen

Dompelpompen

Doel van dompelpompen

We hebben dompelpompen of kelderpompen voor particuliere en zowel voor industriële toepassingen, dompelpompen voor licht verontreinigd water of voor vuilwater toepassingen, dompelpompen uit pvc materiaal, inox of gietijzer.

Sturing van de dompelpomp kan uitgevoerd worden met behulp van een elektrische vlotter, zijdelingse magneetvlotter of met sondes door een aparte stuurkast. Ook hebben we externe sturingen voor dompelpompen zonder vlotters.

Elke dompelpomp is uitgerust met een enkele mechanische dichting. Voor indrustriële toepassingen kunt U bij ons ook een dompelpomp met een dubbele mechanische dichting verkrijgen.

Particuliere doeleinden waarvoor een dompelpomp kan gebruikt worden zijn het leegpompen van:
- zwembaden
- kelders
- garages
- kuilen
- vijvers,...
Anderzijds bieden we ook dompelpompen aan voor continue gebruik of voor het verpompen van media met grote hoeveelheden zand of modder, deze zijn polyurethaan bekleed, met omroersysteem.  

Vuilwaterpompen

Wij bieden ook dompelpompen voor industrieel gebruik aan. Deze pompen worden vooral gebruikt om dikkere vloeistoffen weg te pompen zoals bijvoorbeeld mest. Tevens bieden wij ook pompen aan die gebruikt worden voor het verpompen van grote hoeveelheden zand of modder.

Merken dompelpompen:

Wij werken met de volgende merken van dompelpompen:
- Pedrollo
- Robu pompen
- Grundfos
- DAB
- Tsurumi pompen
- Grindex pompen